Rechtsgebieden

Aansprakelijksheidsrecht & Verzekeringsrecht

Bent u of uw onderneming aansprakelijk gesteld en claimt een bedrijf, werknemer of  ander persoon schade van u? Of wordt u als particulier door iemand aansprakelijk gesteld? Als u aansprakelijk wordt gesteld moet u dit meestal spoedig melden aan uw verzekeraar. Als uw verzekeraar de schade niet (helemaal) dekt, bijvoorbeeld omdat de claim onder het eigen risico valt of omdat de polisvoorwaarden de dekking uitsluiten, dient u de zaak zelf te regelen.

Maar is het wel juist dat de claim buiten de polis dekking valt?  En is het verstandig om de aansprakelijkheid direct af te wijzen of moet u deze juist erkennen? En is het verstandig om de zaak snel te regelen of juist niet? En hoe verloopt zo’n zaak?

Wanneer u aansprakelijk bent gesteld en uw verzekeraar vergoedt de schade niet (volledig), is het verstandig om in een vroeg stadium juridische bijstand in te schakelen om de claim af te kunnen wijzen, de schade te beperken of de schade alsnog onder de polisdekking uit te laten keren door uw verzekeraar. Op ons kantoor zijn advocaten werkzaam die gespecialiseerd zijn in aansprakelijkheidsrecht, die u hierin graag bijstaan.

Plan van aanpak

Een heldere werkwijze

01

Kennismaking

02

Uw zaak bouwen

03

Samen succes behalen

Wij helpen u op de best mogelijke manier met uw zaak!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we uw vraag kunnen bespreken. Dit kan telefonisch of via het online formulier.