specialisten

U bent bij ons in goede handen

Dhr. Mr. Jan Willem De Rijk

Mr. J.W. de Rijk ( Jan Willem) is, na zijn masterstudies civiel – en bestuursrecht aan de Universiteit van Leiden, en als griffier 2 jaar bij een rechtscollege gewerkt te hebben,  sedert begin 1990 als advocaat verbonden aan het advocatenkantoor De Rijk Van de Westerlo Advocaten. Mr. J.W. de Rijk is werkzaam in de algemene rechtspraktijk met de specifieke rechtsgebieden bouwrecht, omgevingsrecht, bestuursrecht, en de letselschadepraktijk.

Mr. J.W. de Rijk is voorts ook maatschappelijk actief als bestuurslid in de functies van respectievelijk voorzitter van een landgoedbeheerstichting, als penningmeester van een goede doelen stichting, en als voorzitter van een muziekvereniging. Bovendien is mr. J.W. de Rijk ook gedurende een periode van 8 jaar voorzitter van een basisschoolstichting geweest.

Mr. J.W. de Rijk is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, en is lid van de Vereniging van Bouwrechtadvocaten, en heeft als een van de eerste in Nederland de Grotius Insolventierecht opleiding voltooid.

Kortom door zijn jarenlange ervaring in de rechtspraktijk en zijn bestuurlijke ervaring is mr. J.W. de Rijk een praktijkjurist in de advocatuur, wiens juridische dienstverlening gericht is op de doelgerichte oplossing, bij voorkeur in overleg maar, indien noodzakelijk, ook in rechte.

Expertises

Dhr. Mr. Mark Van de Westerlo

Mark van de Westerlo is in mei 1993 als advocaat beëdigd en sindsdien werkzaam in de advocatuur op meerdere rechtsgebieden. Mark is vanaf mei 1993 gespecialiseerd als letselschadeadvocaat, waarin hij alleen voor slachtoffers optreedt, en hij de door het slachtoffer geleden en/of in de toekomst nog te lijden schade op de aansprakelijke partijen, veelal verzekeraars, met succes verhaalt.

Daarnaast heeft hij ruime ervaring in de overige voornoemde rechtsgebieden.

Mark is sinds 1999 Lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten, afgekort LSA. Dit zijn de specialisten onder de advocaten op het gebied van letselzaken.

Mark heeft zeer ruime ervaring in het behartigen van de belangen van de slachtoffers met ernstige en minder ernstige klachten en beperkingen. Het betreft ruime ervaring op het gebied van het voeren van onderhandelingen met verzekeraars alsook in het voeren van gerechtelijke procedures ten behoeve van de slachtoffers tegen diezelfde verzekeraars.

Mark is niet slechts lid van de LSA, maar ook van de Werkgroep Artsen en Advocaten, welke vereniging tot doel heeft informatie uit te wisselen omtrent elkaars vakgebieden, teneinde de deskundigheid naar een nog hoger niveau te tillen.

Mark heeft, voordat hij als letselschadeadvocaat is gaan werken, als paramedicus (ergotherapeut) gewerkt in een universitair revalidatiecentrum. Hij heeft patiënten behandeld met de meest uiteenlopende diagnoses, klachten en beperkingen. Mark is dan ook, vanuit die werkervaring, bijzonder bekend met de beperkingen waarmee een slachtoffer van een ongeval in het dagelijks leven kampt en/of te kampen krijgt.

Daarnaast werkt Mark samen met vaste medisch adviseurs, een arbeidsdeskundige, en een rekenbureau, die op hun vakgebied eveneens gespecialiseerd zijn in de behandeling van letselzaken.

Expertises

Wij helpen u op de best mogelijke manier met uw zaak!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we uw vraag kunnen bespreken. Dit kan telefonisch of via het online formulier.