Rechtsgebieden

Ondernemingsrecht & Incasso

Wanneer uw rekening niet betaald wordt, is het soms noodzakelijk en in andere gevallen raadzaam om een gespecialiseerde advocaat in te schakelen die de debiteur aanschrijft om de rekening alsnog te betalen. Veelal maakt een sommatiebrief van een advocaat meer indruk en wordt de rekening alsnog betaald of wordt daarna een regeling getroffen zonder dat verdere juridische stappen noodzakelijk zijn. In andere gevallen zijn verdere juridische stappen, zoals het leggen van beslag of het (dreigen met het) aanvragen van een faillissement,  of het opstarten van een civiele procedure, noodzakelijk om de vordering alsnog betaald te krijgen.

Het kan ook zijn dat u als consument of ondernemer geconfronteerd wordt met een rekening waar u zich helemaal niet in kunt vinden, en juist verweer wenst te voeren tegen deze vordering, of een gelegd beslag, of dreigende faillissementsaanvraag.

Ook kan het zijn dat er tegen u vanwege een niet betaalde rekening een procedure gestart is, maar u zelf ook een tegenvordering heeft, welke ook nog niet betaald is, en die u juist betaald wenst te krijgen.

Wanneer een rekening niet tijdig wordt voldaan, of u geconfronteerd wordt met een onjuiste rekening, kan tijdige juridische bijstand van groot belang zijn. Ook is het belangrijk om te weten dat een advocaat meer mogelijkheden heeft dan een incassobureau of een deurwaarderskantoor. Indien u te maken krijgt met een onbetaalde of onjuiste rekening, staan de op ons kantoor werkzame advocaten u dan ook graag te woord.

Plan van aanpak

Een heldere werkwijze

01

Kennismaking

02

Uw zaak bouwen

03

Samen succes behalen

Wij helpen u op de best mogelijke manier met uw zaak!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we uw vraag kunnen bespreken. Dit kan telefonisch of via het online formulier.